Velkommen til Bandholm Badehotel

Se vores ledige stillinger herunder – eller send os en uopfordret ansøgning.

Bandholm Badehotel er som ingen andre hoteller - og sådan har det været siden 1692.


Lollands eneste 4-stjernede hotel, byder på unik beliggenhed et stenkast fra vandet, gourmetrestaurant af høj klasse og en atmosfære der skal opleves.

Karriere på Bandholm Badehotel


På Bandholm Badehotel er vi i gang med at sammensætte et helt nyt ledelses- og medarbejderteam.

Vi sørger for en helt unik arbejdsplads og overnatningsmulighed i form af personalebolig. Vil du være med på rejsen, hvor nogle af hospitality branchens mest erfarne profiler står bag ledelsen og ejerskabet af hotellet?

Danmarks bedste hotel

tre år i træk


Bandholm Badehotel har i de senere år gennemgået en rivende udvikling og har vundet mange priser. Både i 2017, 2018 og 2019 er vi blevet kåret som Danmarks bedste hotel af verdens største rejsesite, TripAdvisor.

Desuden har vi vundet TripAdvisor's eftertragtede Travellers' Choice Award i 2015, 2016, 2017, 2018 og 2019, baseret på brugernes oplevelser.

Dine karrieremuligheder


50 værelser, 35 dygtige kollegaer, spa og gourmet! Desuden opkvalificerer vi dine kompetencer, sikrer unikke gæsteoplevelser og holder dig skarp på de nyeste hospitality trends med vores BB Career Academy.

Bliv en del af vores team og kom med på en unik karrieredestination.

Elsker du også gæster?


Så har vi din næste karrieredestination. Vi søger dygtige, servicemindede og passionerede kollegaer, som kan give vores gæster den absolut bedste hotel-, gourmet- eller wellness oplevelse. Se vores ledige stillinger herunder – eller send os en uopfordret ansøgning.

Vi glæder os til at høre fra dig.