Sales Executive – Vestdanmark – Et job med mening

Apply for the position

Sales Executive – Vestdanmark – Et job med mening

Om stillingen

Sales Executive – Vestdanmark – Et job med mening 

Fischer Lighting er en førende, bæredygtig virksomhed i rivende udvikling med et unikt cirkulært koncept til LED belysning. Vi forvandler affald i form af gamle lamper til nye flotte lamper.  


Har du din salgsstrategiske værktøjskasse i orden? Ved du hvordan du driver og leder en value based salgsproces fra start til slut, og er du samtidig skarp til styring af din pipeline i CRM? Er du dertil drevet af et ønske om at tilføje purpose i dit professionelle liv?  

Hvis du kan svare ja, så er du måske den vi søger til at forløse et stort uudnyttet potentiale i region Jylland og Fyn. Du får mulighed for at sælge et unikt koncept med bæredygtige belysningsløsninger til både det offentlige og erhvervssektoren. 


Virksomheden 

Vi er en moderne og nytænkende virksomhed, som tør gå nye veje, og udfordre en ellers konservativ branche.  

 

Vi mener ikke, at der er nogen grund til at kassere gamle velfungerende lamper, hvis man i stedet kan forny dem og få noget der er bedre.  

  

Vores mål er at gøre op med den traditionelle brug-og-smid-væk-kultur, der er udtalt i belysningsbranchen. Hvert år kasseres millioner af velfungerende belysningsarmaturer med forældet elektronik. Det kan vi gøre bedre.  

 

Som virksomhed tager vi et ansvar og går forrest. Det gælder ikke kun den miljømæssige bæredygtighed men også den sociale bæredygtighed, hvor vi giver jobs til udsatte i Danmark, som ikke kan passe et normalt arbejde.  

 

Organisationen 

For at understøtte det værdibaserede salg får du titel af Belysningskonsulent. Du indgår i et salgs- og marketingteam på fem personer under daglig ledelse af Fischer Lighting’s COO.


Jobbet 

Det bliver din opgave at udvikle salget af Fischer Lightings belysningskoncepter og løsninger til eksisterende og nye kunder i erhvervssektoren og det offentlige i Jylland og på Fyn. Fra tid til anden kan det blive aktuelt at besøge udvalgte kunder på Sjælland.   

Dine opgaver vil bestå i at identificere, opsøge og rådgive potentielle kunder, og at videreudvikle eksisterende kunder. I din rådgivning af kunderne afdækker og foreslår du løsninger ud fra deres reelle behov – efterfølgende laver du i samarbejde med vores projektafdeling tilbud, som indeholder en beskrivelse og beregning af løsningen. 

 

Til støtte for dit salg deltager du i konferencer, messer og kundeevents, ligesom du løbende holder CRM opdateret med status på dine kunder og dit distrikt, og står på mål for indsats og resultater. 


Kandidaten 

Du har et kommercielt mind-set, et stort personligt drive og har lysten til at lære nyt. Du tager ansvar og vil være med til at løfte virksomheden til næste niveau, samtidig med at du er god til at kommunikere og formår at arbejde struktureret, og følger kunderne til dørs – uden at være for pågående. I salget er du vant til at gå metodisk til værks; du er bekendt med lukkeplaner, stakeholder mapping, kvalificering (og diskvalificering) af dine salgsmuligheder og ikke mindst er du yderst bekvem med at styre dine processer i CRM, samtidig med at du har lyst til og mod på at udnytte muligheden for at påvirke de interne processer med din viden og erfaring.  

 

Har du salgserfaring af el-tekniske løsninger fra lignende stilling i bygge- eller belysningsbranchen er det et plus, men vi søger først og fremmest en dygtig sælger der mestrer det strategiske salg med fokus på det værdi- og konsulentbaserede salg. Ligeledes er erfaring med løsnings- og projektsalg til den private erhvervssektor, samt erfaring med rådgivning til entreprenører, arkitekter og ingeniører et plus, men ikke et krav.  

Du vil blive oplært i den nødvendige viden omkring belysning for at kunne drive den værdibaserede og konsulentbaserede salgsproces. 

 

Som person er du pålidelig, udadvendt med et stort drive, og god til at skabe værdifulde relationer til kunder og kolleger. 

 

Du er god til skriftlig og mundtlig dansk, er vant til at arbejde med MS Office, og har god erfaring med struktureret brug af CRM til støtte for dit salgsarbejde. Vi benytter Dynamics 365 fra Microsoft. 


Arbejdssted 

Fra virksomhedens kontor i Silkeborg og din bopæl. Månedlige besøg på hovedkontoret i Vanløse må forventes. 

Tiltrædelse 

Snarest – men vi venter gerne på den rette. 

Løn- og ansættelsesvilkår 

Fuldtidsstilling. 

Du tilbydes en fast lønpakke med en motiverende bonus-model, samt bredbånd, bærbar PC, bilordning og mobiltelefon.  

Kontakt 

Heine Th. Larsen 

COO 

Mail: hla@fischer-lighting.com 

Mobil: +45 41 70 51 90