Loeven søger jurister, advokatfuldmægtige og advokater inden for vores hovedspecialer M&A/Corporate, Proces, Insolvens, IP og Life Science

Ansøg denne stilling

Loeven søger jurister, advokatfuldmægtige og advokater

Om stillingen

Brænder du for M&A/Corporate, Proces, Insolvens, IP og/eller Life Science? Så har vi jobbet til dig!

Vi har meget travlt over hele linjen, og vi søger derfor forstærkning, så vi kan fastholde vores position blandt de bedste og mest ambitiøse advokater i Danmark inden for vores hovedspecialer. 

 

M&A/Corporate Commercial:

Vores M&A/Corporate Commercial team har en stærk venture-profil med interessante og profilerede klienter, der er med til at skabe fremtidens store vækst-kometer. Teamet beskæftiger sig med opgaver indenfor køb og salg af virksomheder, børsret og børsnoteringer, Venture Capital og fundingrunder, finansiering samt generel selskabsret og erhvervsret. I teamet er både tempoet og humøret højt, og vi hjælper hinanden.

 

Proces/Insolvens: 

I Proces/Insolvens teamet beskæftiger vi os med rets- og voldgiftssager om kontrakter, samarbejder, rettigheder og myndighedsafgørelser. Vi er et effektivt, men fokuseret team, der arbejder på konfliktløsning med højeste værdiskabelse for klienten. Vi har en god portion entusiasme, udsyn og en konstruktiv/kreativ tilgang til arbejdet. I Insolvens bistår vi faste og enkeltstående kreditorer og skifteretterne med bobehandling og rekonstruktion mv. Arbejdet er præget af høj ekspeditionshastighed med transaktioner og processer samt prøvelser af krav med lange tidshorisonter.

 

IP/Life Science

Loevens IP og Life Science team hører til de mest specialiserede og erfarne i Danmark. Inden for IP, herunder medie- og ophavsret, bistår vi med både kontraktsarbejde og med anden forhandling samt i retssager inden for film, teater og forlagsbranchen. Derudover hjælper vi flere af landets mest profilerede skuespillere og musikere med kontraktsudarbejdelse og forhandlinger. På Life Science området arbejder vi med biotek-relaterede børsnoteringer og M&A-transaktioner, regulatoriske problemstillinger, forskning og udvikling, GxP, contracting, licensering, marketing compliance, market access og retssager. 

 

Hvem er du?

Du er ambitiøs, har mod på faglige udfordringer, interesse for forretningsudvikling og et ønske om at gøre en forskel. Du arbejder struktureret og effektivt, er kvalitetsbevidst og har sans for detaljen, ligesom du forstår at kombinere din faglighed med en kommerciel forståelse. En positiv og udadvendt holdning og godt humør er desuden vigtige kvalifikationer for os. Du skal være knivskarp på engelsk, både skriftligt og mundtligt, da vi har mange internationale klienter. 

 

Hvad tilbyder vi?

Ud over et højt fagligt niveau hos dine kolleger, tilbyder vi en social arbejdsplads i et dynamisk og positivt arbejdsmiljø med en uformel atmosfære. Vi værdsætter medarbejdere, der i kraft af deres personlige egenskaber, drive og indsats skiller sig ud fra mængden og har lyst til at engagere sig i firmaet.

 

Hvem er vi?

Loeven er et erhvervsorienteret advokatfirma i hurtig vækst med kontor i hjertet af København. Vi har høje faglige standarder, kommerciel erfaring og er medlem af en af verdens største globale advokatalliancer. 

 

Upload din ansøgning med CV, karakterudskrift og evt. anbefalinger via "Ansøg nu" ovenfor.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HR-partner Søren Holmblad på tlf. 25 65 21 30.