Faglærte til maskinopbygning

Skal du være vores nye faglærte til maskinopbygning?

Vi vækster fortsat og har brug for flere faglige erfarne hænder til at samle vores vogne, der sikrer et bedre arbejdsmiljø i lufthavne verden over. Hvis du har lyst til at arbejde for en dansk- og familieejet eksportvirksomhed med domicil i Gadstrup samt datterselskaber i USA, Hong Kong, Kina, UK og Italien, bestående af i alt ca. 175 ansatte, så har du nu muligheden for at blive en del af et hold, som udover dig selv består af 82 dygtige håndværkere, specialarbejdere og lærlinge med rigtig god værkstedshumor, spændende arbejdsopgaver og et arbejdsmiljø i særklasse.


Dine primære arbejdsopgaver vil blive:

  • Samling af delkomponenter samt montage og opbygning af rullebaner på vognchassiser
  • El-montage
  • Kvalitetssikring og eventuel fejlsøgning for at sikre Power Stows høje kvalitetsstandard
  • Evt. indkøring og sluttest på senere tidspunkt


Kvalifikationer:

  • En baggrund som faglært klejnsmed, elektriker, industritekniker, entreprenørmaskinmekaniker, kranmekaniker, lastvogns- eller landbrugsmaskinmekaniker, automekaniker eller automatiktekniker
  • God generel mekanisk erfaring og forståelse
  • Erfaring med hydraulik
  • Kendskab til PLC-styringer er en fordel


Om dig:

  • Du har en høj faglig stolthed og motiveres af det kvalitetsarbejde, du præsterer, og som du afleverer til din kollega og i sidste ende vores kunder
  • Du kan arbejde selvstændigt, men forstår samtidigt dét at arbejde sammen som et hold.
  • Du er engageret og stabil samt vil gerne lære nye ting og deltage i udvikling
  • Du har humor og vil være en del af et hold, hvor alle tager ansvar og er fleksible i forhold til roller og arbejdsopgaver


Power Stow A/S tilbyder dig:

Gode løn- og arbejdsforhold i store, rene og lyse lokaler på en arbejdsplads med korte beslutningsprocesser og plads til både personlig og professionel vækst. Vores flade organisationsstruktur sikrer, at vi kender hinanden samt virksomhedens mål og værdier. Du kan forvente dygtige kolleger, en fantastisk teamånd og fokus på hver medarbejders velbefindende. Medarbejderfordele inkluderer sundhedsforsikring, frokostordning, fitnesstilskud, personaleforening, diverse sociale arrangementer og meget mere.


Er du interesseret?

Du bedes uploade dit CV og din ansøgning (valgfrit) gennem vores ansøgningsportal ved at trykke ”Apply now”. Vi opfordrer alle kvalificerede personer til at søge rollen, uagtet køn, alder, etnicitet, religion, seksualitet eller handicap.                    


Vi behandler ansøgninger efterhånden som de modtages, og indkalder til samtaler løbende. Opstart vil være snarest muligt, men vi er villige til at vente på den rette kandidat. Du er også velkommen til at kontakte Produktionschef, Henning Kærgaard på +45 4236 1032 eller via mail på job@powerstow.com for at lære mere om muligheden.


Power Stow A/S er en international virksomhed inden for systemløsninger, der forbedrer arbejdsmiljøet ved håndtering af flytbart gods og er markedsledende i branchen. Vi har indtil nu eksporteret vores løsninger til over 35 lande, hvor vores udstyr arbejder 24/7 i mere end 200 lufthavne. Power Stow A/S er dansk- og familieejet med domicil i Gadstrup, med datterselskaber i USA, Hong Kong, Kina, UK og Italien, og vi er i alt ca. 175 ansatte. For Power Stow er det af central betydning, at vi alle sammen har samme grundholdning til at være en del af virksomheden. Det er netop vores fælles værdier, der gør det muligt at nå vores mål og indfri virksomhedens mission og vision, som skaber et godt arbejdsmiljø hos Power Stow A/S.

Apply for the position

Faglærte til maskinopbygning