Andersen VVS

Se vores ledige stillinger her.

En god forretning. Og en god arbejdsplads. Og en virksomhed med ambitioner.


Hvem er vi?


Andersen VVS A/S var oprindeligt en familieejet virksomhed, der udelukkende beskæftigede sig med VVS, og bestod af et ganske lille hold på 6 mand. Sidenhen er antallet af medarbejdere øget og forskellige opgavetyper kommet til, så vi i dag beskæftiger ca. 30 mand indenfor faggrupperne VVS, tømrer, murer og maler. 

Vores partnerkreds blev i 2019 udvidet med to medarbejdere, der gennem en 10 årig dedikeret arbejdsindsats har bidraget til udvikling af firmaet. Partnerkredsen er alle aktive medarbejdere.

Hvad laver vi?


Vi løser alt fra større hovedentrepriser til små serviceopgaver indenfor faggrupperne: VVS, tømrer, murer og maler. Vores kunder er bredt repræsenteret indenfor privatkunder, erhvervskunder, forsikringsselskaber, ejendomme og det offentligt. 

Vores kernekompetence er ombygninger og renoveringer, og vi har i særlig grad erfaring med badeværelser. Her sætter vi alle vores faggrupper i spil. Dertil er en stor del af forretningen baseret på vores taksatorarbejde for en lang række forsikringsselskaber.

Fællesskab og samarbejde


Vores opgaver opstartes ofte som entrepriser, hvor vi har alle vores faggrupper involveret, og derfor primært benytter intern arbejdskraft. Den arbejdsgang kræver, at vi er dygtige til at samarbejde, kommunikere og koordinere – og udviser forståelse for de enkelte faggruppers arbejdsgange. Den arbejdsgang udvikler holdet og sætter dagligt fokus på fleksibilitet, omstillingsparathed og at vi samarbejder om at være løsningsorienterede.

Dagligdagen


Vores hold på ca. 25 håndværkere og 6 mand i administrationen servicerer vores kunder fra 7.30-15.30 hver dag. Hver mand har sin egen hverdag, med sine egne opgaver, og sit eget ansvar for at levere den kvalitet, som vi som virksomhed skal stå på mål for. Alle mødes dog på kryds og tværs på opgaverne, så for at samle alle om den samme mission, mødes vi minimum én gang månedligt. Her mødes vi på kontoret, hvor vi spiser fællesfrokost og vender stort og småt, og slutter af med en social aktivitet af en slags. 

Work-life balance


Højt tempo og omskiftelighed i håndværksbranchen er velkendt, og en fast del af vores hverdag. Det giver en dynamisk energi og ingen sidder på hænderne. Travlhed er vi opmærksomme på ikke overskygger arbejdsglæde. Derfor har vi iværksat en fast dag hvor medarbejdere kan mødes udenfor arbejdstid til en omgang padle på vores faste bane. Her er der afløb for dagens stress og jag, og plads til vores glade og muntre omgangstone.