Bliv en del af Codeex

Vi udvikler, leverer og implementerer bæredygtig IT, IT-infrastruktur samt drift, support og lager- og logistikløsninger.

Kort om Codeex


Codeex A/S er en danskejet virksomhed med fire primære forretningsområder: 

Solutions: Storage, servere, konsulentydelser, udvikling og hosting af it-infrastruktur, netværksintegration samt outsourcing af operations, drift og support. 

Lager- og logistik: Udvikling og projektering af lager- og logistikløsninger samt rådgivning, salg og implementering af hardware, netværksopsætning og dataintegration. 

Hardware, software og services: Rådgivning og salg af hardware og services til drift og udvikling af fleksible og effektive arbejdspladser og virksomheder. 

Bæredygtig IT: Compliance med EU taksonomien herunder CO2-rapportering, Asset Management sikrer optimal indkøb mens IT-genbrug sikrer dokumenteret datasletning og recycling.

Vi er en virksomhed i vækst, og vi vil gerne være endnu større. Det bliver vi kun, hvis vores rådgivning skaber reel værdi, og vores service overgår konkurrenternes.

Derfor tager vores rådgivning altid udgangspunkt i vores kunders virksomheder og forretningsmæssige behov, ikke i vores leverandørers salgsmål. Og når produktet eller servicen er valgt, gør vi en dyd ud af at levere, implementere og supportere med fagligt overskud og et smil på læben Men tag ikke vores ord for det – giv os chancen. Vi lover, at vi aldrig gør mindre end vores allerbedste for at gøre dig tilfreds.

Vores succes bygger på integritet, fleksibilitet, tillid og teamwork.

Nedenfor er listet hvilke funktioner det er muligt for dig, at søge job i hos os. Hvis du har ambitioner, godt humør og mod på udvikling, er du mere end velkommen til at sende os en ansøgning med CV til os via det relevante link herunder.