GL VVS

Specialister i alt inden for VVS- og ventilationsentrepriser.

Visionært VVS-firma siden 1979


Hos GL VVS har vi i over 40 år leveret fleksible og intelligente løsninger inden for VVS-entreprise, blandt andet i forbindelse med nybyg samt renovation af bolig- såvel som industriejendomme.

Fra vores base i Herlev servicerer vi dagligt kunder på hele Sjælland, med særligt fokus på at skabe et stærkt og ukompliceret samarbejde, som kommer vores kunder til gode – hver gang.

Vi har løbende udvidet vores mandskab, så det i dag rummer ikke bare VVS og blikkenslagere, men også faglærte ventilationsteknikere, isolatører og automatikfolk. Dette betyder, at vi nu leverer komplette teknik- og VVS-løsninger, til stor fordel for vores kunder.

Erfarne eksperter med kommunikationen i fokus


Vi ser det som vores fornemmeste opgave at tilbyde vores kunder en samlet løsning, der tager højde for netop deres opgaves omfang og karakter. Vi har siden 1979 gennemført en lang række større VVS-entrepriser for alt lige fra administrations- og industriejendomme til boligbyggerier samt offentlige institutioner.

Vi har løbende fokus på fortsat at dygtiggøre os inden for vores fag og sætter en ære i at holde os opdateret, med branchens nyeste viden samt teknologi. Dette betyder, at vi kan blive ved med at tilbyde vores kunder fremtidssikre løsninger, som følger udviklingen samt de høje krav, der stilles til store dele af vores arbejdsområder.