Årtiers research og en vigtig mission

Både herhjemme og i udlandet bygger Hårklinikken på skandinaviske værdier som ærlige produkter, minimalisme og kvalitet.

Omhyggeligt formuleret af Lars Skjøth


Hårklinikkens grundlægger & ledende forsker, Lars Skjøth, opfandt i begyndelsen af 90'erne en unik formulering, der gør det muligt effektivt at modvirke hårudtynding hos både kvinder og mænd. Med årtiers forskning på området har vi løbende forbedret vores produkter og Extract-formuleringer.

Vores fællesskab


Hårklinikken bygger på et fundament af videnskab, forankret i empati og drevet af et ønske om at få folk til at føle sig smukke indeni. Hårklinikken har udviklet sig til et stærkt fællesskab af mere end 100.000 kunder over hele verden.

Vi ønsker at fjerne sårbarheden omkring hårudtynding, og opfordrer alle i vores fællesskab til at dele deres oplevelse; ikke kun, hvordan deres hår er forandret, men hvordan det har haft en positiv indflydelse på deres liv.

"Get it back – give it back"

Hårklinikken i en nøddeskal


Vores kunder er primært kvinder

De fleste af vores kunder er kvinder, men vi er her for alle, der ønsker at opnå deres hårs fulde potentiale. Der er så mange misforståelser omkring hårudtynding, og mange mennesker er ikke klar over, at de kan få det hår, de altid har ønsket.

Hovedbunden i fokus

Alt for ofte ser vi mennesker med hovedbundsproblemer, der er forårsaget af de produkter, de bruger. Selv produkter, der er mærket som "naturlige", indeholder ofte problematiske ingredienser, der hæmmer hårvækst og forringer hårkvalitet. Det vil vi ændre på.

Vores produkter er for alle

Mens vi kan hjælpe dem, der oplever hårudtynding, er vores produkter bogstaveligt talt for enhver, der ønsker at få mest muligt ud af deres hår eller blot ønsker at bruge produkter af højeste kvalitet og undgå unødig eller skadelig kemi. Uanset om du søger at pleje eller ønsker at forbedre dit eksisterende hår eller øge din hårvækst, er du kommet til det rigtige sted.