Lad os arbejde sammen!

Ansøg åbne stillinger her!

Vi opfordrer alle til at søge vores åbne stillinger


HiTalento blev grundlagt i 2021 med missionen om at gøre rekruttering let og tilgængeligt for små og mellemstore virksomheder. Målet er at styrke, inspirere og hjælpe vores kunder med at opbygge en stærk og bæredygtig proces i alle aspekter af rekruttering. Vores system er intuitivt, nemt at bruge og indeholder det væsentlige ved rekruttering i nogle få enkle trin – det tiltrækker 2-10 gange flere ansøgere end komplicerede, traditionelle løsninger. Lyder det som noget, du kunne være interesseret i? Hvis ja, så fortæl os mere om dig.

Bliv en del af vores mission om at give små og mellemstore virksomheder rekrutterings-superkræfter ved at gøre rekruttering nemt og tilgængeligt for alle 

FRA OS TIL DIG

💼 Fleksible arbejdstimer og fjernarbejde

Fleksibilitet er en af vores kerneværdiger. Det samme er balancen mellem arbejde og privatliv, fordi vi virkelig bekymrer os om dit liv uden for HiTalento. Vi ønsker at sikre, at vores medarbejdere føler sig godt tilpas i det rum, hvor de arbejder, hvilket kan være vores kontor beliggende i centrum af København eller din egen sofa/seng.


🍽 Gratis frokost og kaffe

Kan man kalde det en god start på dagen, hvis man ikke får mindst én kop kaffe om morgenen? Vi vil give dig den rigtige dosis koffein, men også en fantastisk frokost for at få mere energi til de sidste timer af eftermiddagen (også tilgængelig for vores veganske venner).


🚀 Kompetenceudvikling

Vi er en nystartet virksomhed, så vi er i en konstant proces med at lære og udvikle vores virksomhed. Dermed også dine færdigheder. Vi vil værdisætte dem, du kommer med for at skabe værdi, men også hjælpe dig med at anskaffe nye.

LÆR OS AT KENDE

CO-FOUNDER

Frederik Duckert


Fun fact:

  • Kan lide hurtige biler 🏎

CO-FOUNDER

Kristijan Thorstensen


Fun fact:

  • Pro til at stå på ski ⛷

HEAD OF SALES

Niki Præst


Fun fact:

  • Kan lige at stå på SUP board 🏄‍♂️

DIGITAL DESIGNER

Mia Bekker


Fun fact:

  • Yndlingsfarve er gul 💛

MOTION GRAPHIC DESIGNER AND VIDEO EDITOR

Mads Høimark


Fun fact:

  • Elsker hatte 🧢