Lad os arbejde sammen!

Se vores ledige stillinger her!

Om HiTalento

HiTalento blev grundlagt i 2021 med en mission om, at gøre rekruttering nemt og tilgængeligt for små og mellemstore virksomheder. Vores vision er faktisk ret enkel: vi ønsker at fjerne de kedelige dele af rekrutteringsprocessen og gøre det mindre kompliceret at finde den perfekte kandidat. Med andre ord er vores primære mål at befri vores kunder fra alt undtagen shortlisting, interview og ansættelse.

Derfor har vi skabt en hybrid løsning, der kan gøre rekruttering nemmere og tiltrække de rette kandidater hurtigere. Sig “hi” til problemfri rekruttering!

Lyder det som noget, du kunne være interesseret i? Hvis ja, fortæl os mere om dig.

Hybridt arbejdsmiljø

Arbejds-livs balance og trivsel er i centrum på HiTalentos hybridarbejdsplads. Med en levende og fleksibel atmosfære styrker vi vores team til at trives både personligt og professionelt. Vi stræber efter at dyrke en kultur, der fremkalder glæde, produktivitet og opfyldelse. Hos HiTalento ved vi, at når du er på dit bedste, sker der fantastiske ting!


Frokostservice

Forkæl dig selv med vores fantastiske frokostservice hos HiTalento! Fra kødelskere til vegetariske elskere og alle kostpræferencer derimellem, vores forskelligartede menu tilfredsstiller enhver cravings.


Lille team, store drømme

Vi kan være små, men vi drømmer stort - og du har muligheden for at være en del af en voksende start-up og have en meningsfuld indflydelse på, hvordan HiTalento vokser og udvikler sig.

Vi opfordrer alle til at søge vores ledige stillinger!