Norges koseligste jobb

Vi mener vi har Norges koseligste jobb!


I Den Norske Isbilen tror vi på å skape glede, både på arbeidsplassen og ute hos kundene våre. 

Vi tror at varierte og inkluderende team gjør at alle føler seg velkomne på arbeidsplassen.  Derfor tilbyr vi alt fra sommerjobber til faste stillinger, om du er ung eller godt voksen spiller ingen rolle, så lenge du ønsker å jobbe med is og glede.  Vi er stolte over at hos oss starter noen karriere sin, og andre starter den på nytt etter mange år i arbeidslivet.  


Få en pangstart for karrieren din


I mer enn 25 år har Den Norske Isbilen appellert til både barn og voksne i hele Norge. Når lyden av den ikoniske bjellen sprer seg i gatene, samles barn og barnslige sjeler ved vinduene med håpefulle øyne og store smil.

Nå kan det være deg vi ser etter. Hos Isbilen søker vi selgere til godt betalte jobber, slik at vår kvalitets-is kan bringes til norske hjem. Vi tør kalle det en av Norges koseligste jobber. 

Den Norske Isbilen AS er markedslederen i hjem-is markedet. Vi betjener årlig mange hundre tusen kunder fra Nordkapp til Lindesnes og har levert fersk iskrem fra Isbjørn is på Askøy i mer enn 25 år. Den Norske Isbilen AS er en enhet i Isbjørn Is konsernet på Askøy, som også har betydelig salg til dagligvarehandelen nasjonalt.