Logitrans A/S

Vi bestræber os altid på at stille med det stærkeste hold - og du kan se vores ledige stillinger her.

Vi er i en spændende udvikling, og vi søger derfor flere kompetente kolleger, som vi tilbyder spændende, udfordrende og udviklende arbejdsdage i dynamiske og uformelle teams.

Om Logitrans


Logitrans A/S har hovedsæde i Ribe og er en af verdens førende udbydere af internt transportmateriel.

Vi leverer og udbyder produkter og løsninger til industrien world wide, samt en række målrettede produkter og løsninger til en række specifikke industrier som den farmaceutiske industri, levnedsmiddelindustrien, transportbranchen, komponentindustrien m.fl.

Logitrans er en familieejet virksomhed og består i dag af mere end 140 medarbejdere. Virksomheden har en flad organisation, der er består af et godt og uformelt arbejdsmiljø og en kultur, der er kendetegnet ved medarbejderinvolvering, samarbejde, gensidig respekt og loyalitet, samt stolthed over virksomhedens produkter.

Logitrans har netop indgået et strategisk udviklingssamarbejde med en dansk samarbejdspartner om udviklingen af en helt ny generation af løfteudstyr, der omfatter innovativ implementering af ny teknologi i branchen. Logitrans forventer at samarbejdet vil booste væksten og Logitrans' nuværende forventes at være fordoblet i 2025.