Danmarks gladeste arbejdsplads


Hjem-IS er kommet på Fråst

Hos Premier-IS har vi en klar filosofi. Vi vil ikke bare gøre vores kunder glade. Vi ønsker også at spille en positive rolle på et ofte ubarmhjertigt arbejdsmarked. 

Mange arbejdsløse seniorer oplever store udfordringer med at komme i arbejde igen, da de ofte bliver fravalgt til fordel for yngre kandidater. Det er problematisk for de pågældende jobsøgende, men også for de mange virksomheder landet over. Vi er nemlig af den overbevisning, at en varieret gruppe af medarbejdere skaber alsidighed, dynamik og arbejdsglæde.

Vi er utroligt stolte over at være en virksomhed, hvor nogle starter karrieren, og hvor andre genstarter den. Det er en væsentlig del af årsagen til, at vi kalder os Danmarks gladeste arbejdsplads.

What the Fråst!?

Fråst er Hjem-IS og Hjem-IS er Fråst. I mere end 40 år har vi bragt glæde til både børn og voksne i hele Danmark. Når lyden af den ikoniske klokke spreder sig på villavejene, samles børn og barnlige sjæle ved vinduerne med forhåbningsfulde øjne og store smil.

Nu kan det blive dig, de kigger efter. Hos Fråst søger vi nemlig sælgere til et fint betalt sommerjob, så vores kvalitetsis kan blive bragt ud til de danske hjem med glæde og entusiasme. Vi tør godt kalde det et af Danmarks gladeste sommerjob.