Danmarks hyggeligste arbejdsplads

Is til alle – job til de fleste


Hos Hjem-IS og Premier-IS har vi en klar filosofi om, at vi ikke bare vil gøre vores kunder glade. Vi ønsker også at spille en positiv rolle på et ofte ubarmhjertigt arbejdsmarked.

Mange arbejdsløse seniorer oplever store udfordringer med at komme i arbejde igen, da de ofte bliver fravalgt til fordel for yngre kandidater. Det er et problem for de jobsøgende, det går ud over, men også for mange virksomheder landet over. Vi er nemlig af den overbevisning, at en varieret medarbejdergruppe skaber alsidighed, dynamik og arbejdsglæde.

Derfor er vi utroligt stolte over at være en virksomhed, hvor nogle starter karrieren, mens andre genstarter den. Det er en vigtig del af årsagen til, at vi kalder os Danmarks hyggeligste arbejdsplads.

Få Danmarks hyggeligste sommerjob hos Hjem-IS


Øjeblikket ved Hjem-IS-bilen er vores vigtigste ingrediens og har altid været det. Faktisk lige siden 1976, da den første Hjem-IS-mand satte en fryser på sin trailer og kørte is ud til danskerne. I dag kører der over 100 biler rundt i samme farve som en skyfri himmel, for det er altid en smuk dag, når Hjem-IS-bilen ringer med klokken og standser på vejen.

Og nu kan det blive dig, der kører gode øjeblikke ud til danskerne. Hos Hjem-IS søger vi nemlig sælgere til et fint betalt sommerjob, så vores gode is kan blive bragt ud på gader og stræder med overskud og smil på læben. Vi tør godt kalde det et af Danmarks hyggeligste sommerjob.