That’s Mine

Velkommen til That's Mine. Her kan du læse mere om vores arbejdsplads og se vores ledige stillinger.

Hvem er That's Mine?

That’s Mine er en innovativ dansk livsstilsvirksomhed som designer, udvikler og producerer baby essentials og interiør til børneværelset. Du kender os måske fra ”Løvens Hule”, eller er stødt på os i dit Instagram-feed.

That’s Mine er en dansk virksomhed baseret i den idylliske landsby Herlufmagle på Sydsjælland, der stræber efter at inspirere både børn og voksne med deres motto "Tales designed in Denmark". De fejrer barndommens magi og skaber produkter, der forlænger legen for børn og gør forældrenes liv lettere, alt imens de hylder hverdagens eventyr. Virksomhedens designs er dybt forankret i børns fantasifulde verdener og den danske natur, og de tilbyder både økologiske produkter og bestræber sig på, at deres ting kan nydes udendørs.

I januar 2013 blev Mette Neerup Mariager mor for første gang. Hendes ønske om at skabe et unikt børneværelse ledte hende til at søge efter fine ting med finurlige detaljer, men da hun ikke fandt det, hun ledte efter, besluttede hun sig for at skabe det selv. Hendes første produkt, en trækaninknage, blev en uventet succes, da hun delte det på Instagram, og den efterfølgende efterspørgsel motiverede hende til at følge sin passion. Mettes datter inspirerede ikke kun de første produkter, men også navnet på virksomheden, That’s Mine, som stadig er tro mod den oprindelige idé, selvom brandet er vokset betydeligt siden da.