TMC Nordic

Er du interesseret i et job indenfor skønhed og kosmetik? Se vores ledige stillinger her.

Hvem vi er

TMC Nordic blev grundlagt i 2004 af Heidi Behrens og har siden starten haft en mission om at glæde forbrugerne med differentierede og innovative skønhedsprodukter af høj kvalitet, der hjælper dem med at se godt ud og føle sig bedst muligt. 

Vores hovedkontor, lager og træningsfaciliteter er placeret i Søborg, og vi har lokale salgskontorer i Sverige og Norge. I alt er vi et team på 43 passionerede og dedikerede medarbejdere, der arbejder med et stærkt strategisk fokus på digitalisering. Vi er en agil organisation, og vores forretningsmodel er kendetegnet ved, at de største succeser opnås gennem samarbejde, nærhed og gennemsigtighed.

Inklusion og mangfoldighed

Vi sætter en ære i at være en virksomhed, hvor medarbejderne kan være sig selv og føle sig hjemme. Vi omfavner og hylder mangfoldighed og byder alle køn, aldre, racer og etniciteter velkommen.

Vores arbejdsstyrke består af 7 forskellige nationaliteter, 76% kvinder og vi har 60% kvinder i ledelsesgruppen. Vores brands er grundlagt i 7 forskellige lande og vi er altid på udkig efter flere forskellige talenter og brands.

Bæredygtighed og grønne initiativer

Vi har forpligtet os til at beskytte vores planets sundhed for fremtidige generationer. Hver dag arbejder vi på at reducere vores indvirkning på planeten ved at genbruge, eliminere overdrevent affald og reducere vores CO2-udledning.

Social

Vi stræber efter at give vores medarbejdere de bedste arbejdsvilkår og et arbejdsmiljø, der er sikkert, mangfoldigt og rummeligt.