Blandt Europas førende leverandører af lamelvarmevekslere, tørkølere og kondensatorer

tt coil er kendt i hele Europa for sin ekspertise inden for alle former for varmeveksling.

Lidt om tt coil


tt coil as er en dansk virksomhed, som siden 1976 har været en af Europas førende leverandører af lamelvarmevekslere, tørkølere og kondensatorer. Vores radiatorkølere for dieselmotorer, kraftvarmeværker og affaldsforbrændingsanlæg bliver benyttet i mange anlæg i lande over hele verden.

Med salgsafdelinger i København og Aalborg samt stærke eksportforbindelser i hele verden suppleret med veluddannede samarbejdspartnere har tt coil as etableret et godt grundlag for at opnå den faglige kompetence og nærhed til kunderne, som vi finder vigtig.

En del af Beijer REF koncernen


I dag er virksomheden ejet af den svenske virksomhed Beijer Ref., og indgår dermed i én af verdens største leverandørgrupper af køleudstyr.

Beijer REF koncernen er en ledende europæisk kølegrossist, som også har en stor produktion af varmevekslere. Beijer REF er en af Europas største leverandører af komponenter og systemer til køleapplikationer. For eksempel luftkondionering, udstyr til kommerciel og industriel køling mm. og har i alt 70 selskaber i 38 lande.

Vi arbejder tæt sammen med de øvrige udbydere og producenter af varmevekslere i Beijer Ref gruppen og forhander desuden en lang række af certificerede produkter til køleindustrien på vores svenske produktionsenhed.

Et yderst alsidigt produktprogram fra kondensator til køleanlæg


tt coils produktprogram er meget alsidigt og med mange materialekombinationer. Ønskes et specialprodukt udført, er vore ingeniører i stand til at udarbejde en løsning baseret på den nyeste teknologi ved hjælp af velafprøvede beregningsmetoder.