Bliv en del af flokken

Auuuuuh!

Vil du hyle og jage med nogle af de stærkeste ulve i landet?


I Wolfpack er vi altid på udkig efter nye, kløgtige ulve, der kan styrke flokken og få os ud over stepperne. Vi er en flok iværksættere og fagfolk med stor erfaring inden for finans, administration, virksomhedsledelse og IT.

Ledt an af serieiværksætter og SaaS-innovator Werner Valeur, har vi sluppet Wolfpack løs, og sætter kløerne i danske virksomheders gamle firmakort og krøllede kvitteringer. Werner Valeur står blandt andet bag Billy, Danmarks letteste regnskabsprogram, Salary, Danmarks letteste lønsystem og nu også Wolfpack, Danmarks letteste app til udlægshåndtering. 

Hvad er Wolfpack?


Wolfpack er en brugervenlig app til håndtering af udlæg. Med Wolfpack i lommen kan medarbejdere digitalt, sikkert og nemt lægge ud for virksomheden uden firmakort og krøllede kvitteringer, og få pengene retur inden for 24 timer.

Vi er kun lige begyndt. Hvis du vil med, mens flokken stadig er ung, skal du slå til nu. 

Vi løfter i flok - også hjemmefra.


Hele Danmark er Wolfpacks territorium. Vi har hverken faste mødetider eller et stort, flot hovedkontor. Vi arbejder alle remote, men følges ad dagligt på Slack og Google Meet. Og hvis man hellere vil møde ind på et kontor, har vi baser i Odense, København og Holte.

For os er fleksibilitet, tillid, medbestemmelse og gensidig respekt de vigtigste forudsætninger for at skabe et godt og frit arbejdsmiljø med plads til alle. Det giver os i øvrigt muligheden for at ansætte de dygtigste folk over hele landet.

Læs mere om dette i Finans.