JL Engineering

Vi leverer teknisk rådgivning i øjenhøjde og løsninger man kan være stolte af.

Vi leverer teknisk rådgivning i øjenhøjde og løsninger man kan være stolte af

Vi er rådgivende ingeniører med speciale inden for tekniske løsninger i alle typer byggerier. Vi varetager ofte den komplette ingeniøropgave i flere byggeprojekter, hvor vi kan bidrage med vores brede erfaringer og store netværk af faste samarbejdspartnere. Sådan sikrer vi dig kompetent og fleksibel rådgivning. Hver dag bruger vi vores faglighed til at skabe løsninger, som lever op til vores kunders ønsker og behov.

En hverdag med mening

At gøre en forskel er et spørgsmål om attitude. Og det er præcis det, som kendetegner vores kollegaer og JL Engineering som arbejdsplads: Vi insisterer på, at vores hverdag og arbejde skal give mening, vi skal lave kvalitet og vi skal have det sjovt.

Faglighed med attitude - på din måde


Vi tror ikke på one size fits all. Til gengæld ved vi, at kvalitet trumfer alt. Her arbejder du ikke kun i enkelte dele af projektet, men i alle byggeriets faser. Det kræver høj faglighed, gåpåmod og lyst til at lære nye kompetencer. Og det kræver, at vi hjælper hinanden, sparrer og samarbejder. Derfor tænker vi i helheder, og kan med stolthed sige, at vi laver gode projekter.

Plads til dig

Vi lægger mange ressourcer i at skabe en arbejdsplads, som man lyst til at være en del af. Lyder det som noget for dig, så er vi altid på udkig efter vores næste gode kollega. Du kan se efter ledige stillinger nedenfor, sende os en uopfordret ansøgning eller bare tage fat i os, hvis du mener at du vil passe godt ind. Hos JLE er her plads til alle – også til dig.